Citatul zilei

09 aprilie 2008

Secretul fericirii ???


O fi gândirea pozitivă secretul fericirii? Voi ce credeţi?
Eu am făcut astăzi un mic experiment şi am fost uimită de rezultate. Am venit acasă de la lucru pe jos, nu cu maxi-taxi ca de obicei şi am văzut în sfârşit copacii înfloriţi de pe marginea drumului, am simţit mirosul primăverii pentru prima oară anul acesta şi văzând atâţia oameni care treceau îngânduraţi, fiecare cu problemele lui, mi-am dat seama cât sunt de norocoasă că m-am trezit din rutina zilnică şi am început să mă bucur de ceea ce am şi de ceea ce sunt fără să mă mai plâng că nu-mi ajunge timpul să fac ce vreau sau că nu-mi ajung banii să-mi cumpăr nu ştiu ce... Adevărul e că toţi ne plângem ba de una, ba de alta însă stă în puterea noastră să facem ceva, să schimbăm ceva în viaţa noastră ca să devenim mai fericiţi. Trebuie să profităm de timpul liber făcând ceea ce ne face plăcere şi cum zicea cineva- "să nu lăsăm să treacă o zi fără să vedem, să auzim sau fără să citim ceva frumos". Eu chiar cred că acesta este secretul pentru a fi mai fericiţi, pentru a ne simţi mai împăcaţi şi mai mulţumiţi de noi înşine.

6 comentarii:

  1. da....asa-i important este sa poti gandi pozitiv in orice situatie. Mie cel putin imi mergea faza asta ca sa scap de emotiile inainte de examene.
    pup u

    RăspundețiȘtergere
  2. deci:
    1. nu sunt de acord cu mirela.
    2. good morning sunshine! normal ca mersul pe jos, in general, şi primăvara, în special, e mult mai fain decât plimbatul cu cutiile alea pe roţi.
    3. deci să se consemneze că lu mirela îi este frică de examene. hăhăhăhă!
    4. mâine nu bagi secretul îmbogăţirii? (desigur, îmbogăţirii sufleteşti băi materialiştilor)

    RăspundețiȘtergere
  3. secretul imbogatirii o sa-l postez dupa ce il aflu :))

    RăspundețiȘtergere
  4. moni! mie mi-ai zis ca stii secretul imbogatirii!!!
    de ce nu vrei sa ii zici si la cata?
    de fapt stii secretul ala ca sa obtii ce vrei
    :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mire, eu stiu toate secretele, dar daca le-as spune n-ar mai fi secrete =))

    RăspundețiȘtergere
  6. TE trezesti dimineata, te uiti in oglinda si decizi: vreau sa am o zi superba sau nu. Da, poate e greu ... insa totul depinde de antrenament: asa ca maine spune "DA".

    RăspundețiȘtergere