Citatul zilei

07 mai 2008

Ce ţi-s bărbaţii...

Într-o zi o tânără femeie caută prin magazinele din tot oraşul un cadou pentru soţul ei... La un moment dat, trecând pe lângă un magazin cu animale, işi zise: "Da' oare de ce nu i-aş cumpăra un animăluţ de companie?! Sigur că o să-i placă..."
Intră în magazin şi se opreşte în faţa unui raft unde era o broască. Preţul afişat era exorbitant: 1000 euro. Intrigată îl intreabă pe vânzător:
- Ce are special această broască de costă aşa de mult?!
- Costă aşa de mult pentru că face sex oral mai bine decât o zeiţă, i-a răspuns vânzătorul.
Femeia işi zise atunci amuzată că ar fi un cadou foarte original şi că în mod sigur o să-i facă plăcere bărbatului ei (mai ales că ei nu prea îi place să facă asta...).
Aşadar, a cumpărat broasca şi a plecat bucuroasă spre casă... Seara i-a oferit-o bărbatului ei şi i-a urat "La mulţi ani", după care i-a descris calităţile nebănuite ale broaştei, şi s-a dus la culcare, lăsându-l să se bucure de cadou...
Pe la 3 dimineata, femeia s-a trezit din cauza unor zgomote ciudate... Soţul ei nu era lânga ea în pat, aşa că a coborât să vadă ce face...
El era în bucătărie cu şorţul pus, plin de făină din cap până-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, sucul de roşii pe foc etc. etc. şi cu broasca lânga el (care se uita la el cu ochii bulbucaţi).
- Dar ce faci dragule aici, la ora asta ???
Barbatu-so îi răspunde:
- Dacă reuşesc să o învăţ să facă de mâncare... tu te cari...

2 comentarii:

  1. .... A fost o data un print care intr-o zi a intrebat-o pe o preafrumoasa printesa: - Vrei sa fii sotia mea? Si ea a spus: - Nuuu! Si atunci printul a trait multi si fericiti ani si poate mai traieste si acum umbland la vanatoare si pescuit haladuind cu prietenii si band multa bere, imbatindu-se de cate ori pofteste, jucand table toata ziulica, lasandu-si hainele imprastiate in sufragerie, facand amor cu toate vecinele si prietenele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Îţi dau eu ţie tot amor cu vecinele şi prietenele!!! :))

    RăspundețiȘtergere