Citatul zilei

09 mai 2008

Năzbâtiile mele...

Ieri... o zi obişnuită de joi, m-am trezit greu şi am lenevit în pat vreo jumate de oră, n-am mâncat nimic, am băut doar o cană de cafea cu lapte, m-am grăbit la servici dar totuşi am întârziat. Ziua a decurs cât se poate de normal până la pauza de masă pe care am luat-o mai târziu ca de obicei, cam pe la 15.30. Bineînţeles că ne-a luat ceva timp până să ne hotărâm unde mâncăm (eram cu Dan şi Radu, colegii de lucru şi de luat masa) dar am decis până la urma să mergem în mall, la KFC şi să mâncăm nişte aripioare picante. Zis şi făcut. Ajungem acolo, comandăm fiecare câte un meniu cu 5 aripioare şi sos de usturoi şi... când să plătesc îmi dau seama că n-am la mine decât 1RON!!!!!! Căscata de mine îmi luasem cu o seară înainte toţi banii din geantă şi i-am băgat în perechea de blugi cu care eram îmbrăcată, ca să nu mai port şi geanta după mine... şi aşa că m-am trezit în mall cu comanda făcută şi fără bani să o plătesc. Noroc cu Dan care m-a scos din încurcătură şi mi-a împrumutat bani să-mi pot plăti meniul :D.
Dar asta nu e tot!!! Când să plecăm văd în partea din dreapta un loc unde se serveau prăjituri, aşa că fug repede să-mi iau o prăjitură. Îi zic la vânzătoare că vreau o bucată de tort cu zmeură la pachet şi când să plătesc... TZAPĂ!!!
M-a salvat din nou Dan aşa că am scăpat basma curată însă nu înţeleg cum pot fi aşa de aiurită... de 2 ori în aceeaşi zi :))

Un comentariu: