Citatul zilei

27 iunie 2008

Scrisoare pentru Chupacabra

Dragă domnule Chupacabra,

Aş dori să încep această scrisoare prin a vă face cunoscut, în caz că nu v-aţi dat seama până acum, că numărul bulinelor negre alocate dumneavoastră a crescut şi mai mult după întâmplarea cu pita cu slănină, ceapă şi brânză pe care mi le-aţi cumpărat în locul celor două nectarine, aşa cum v-am rugat. Probabil că ciobanul Ion din vârful dealului s-ar fi bucurat la vederea acelor "bunătăţuri" dar eu am fost complet dezgustată de ceea ce aţi făcut.
Vă spun cu regret că m-aţi dezamagit profund prin faptul că nu mi-aţi adus şi usturoi pentru că din câte am observat slănina aia e cam greţoasă şi nu merge fără usturoi şi ceapă din belşug. Acestea fiind zise vă las să vă vedeţi de treabă şi data viitoare să vă faceţi datoria până la capăt că altfel se înmulţesc bulinele negre.

Să ne vedem cu bine!

3 comentarii:

  1. :))))))))
    Doar o mica corectie: v-am adus si nectarine :-", acum nu stiu exact daca am primit sau nu acele buline negre (sau poate am fost iertat :-D), iar daca am primit, am primit din cauza ca nu am adus si usturoi (nu aveau in stoc fetele - cica era ziua internationala a usturoiului) sau ca am avut curajul de a va furniza o masa sanatoasa (nu poti compara niste nectarine cu slanina, branza si ceapa - batranii stiu de ce ;)) ?!
    La urma urmei, putem consuma impreuna acele "bunătăţuri", dumneavoastra alegeti locul ... eu aduc usturoiul.
    Apropo ... cate buline nerge am ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai la buline negre cu gramada. Doar nu crezi c-o sa stau sa le numar acum :-P

    RăspundețiȘtergere
  3. Good God ... asta nu a sunat prea bine :-S

    RăspundețiȘtergere