Citatul zilei

24 august 2008

Back to work

Bine v-am regăsit după o lungă perioadă în care cred că v-am înnebunit cu filmuleţele de pe youtube, însă m-am gândit să nu vă las să vă plictisiţi pe-aici pe blog dacă eu n-am timp să scriu.

Din păcate cele două săptămâni de concediu s-au scurs rapid şi n-am reuşit să fac tot ce mi-am propus în timpul acesta dar cred că întotdeauna ar fi loc de mai bine aşa că e inutil să mă mai plâng. Prima parte a concediului am petrecut-o la mare şi din fericire am prins o vreme foarte bună aşa că ne-am bucurat de mult soare, apă caldă şi nisip fierbinte. Într-o singură seară am fost şi la discotecă însă mult mai plăcute au fost concertele şi party-urile organizate pe plajă. Ce nu mi-a plăcut a fost faptul că nu prea găseai coşuri de gunoi prin Costineşti aşadar erau o grămadă de ambalaje aruncate pe jos, iar apa mării era plină cu alge şi alte chestii. Mă rog... nu am lăsat aceste aspecte să ne strice mica vacanţa şi cheful de distracţie.




Apoi am mai petrecut câteva zile şi la ţară cu părinţii unde am fost la cules de grâu - de fapt eu m-am dus să caut mure şi i-am lăsat pe ei în treaba lor...n-am vrut să-i încurc. :-P
Le-am făcut totuşi câteva poze cu telefonul. :)






PS: Am trăit s-o mai aud şi pe asta: Trupa Mandinga cântând "Puşca şi cureaua lată" pe ritmuri latino şi nu oriunde ci în recital la festivalul Mamaia (acum pe tvr1). Ce i-o mai fi apucând şi pe ăştia???

2 comentarii: