Citatul zilei

25 ianuarie 2010

Ce ai făcut astăzi, femeie???

Într-o zi soţul vine de la serviciu şi nu poate băga maşina în garaj deoarece pe drumul spre garaj erau trântite bicicletele copiilor.

Dă să bage bicicletele în garaj şi găseşte jeepul deschis şi câinele plin de noroi întins pe banchetă.

Intrigat, intră în curte unde vede copiii într-o baltă de noroi, piscina era şi ea plină de noroi, copiii se jucau cu furtunul.

Intră în bucătărie, nu fără a observa că geamul de la uşă era plin cu pălmuţe de ciocolată, clanţa îmbrăcată în felii de şuncă şi gaura cheii înfundată cu un cârnaţ. În bucătărie curgea apa, frigiderul era deschis şi conţinutul lui vărsat pe podea, farfurii şi pahare murdare peste tot.

Pe masă o baltă de suc. Pe jos nu se putea călca altfel decât pe mâncarea căţelului sau în conţinutul borcanelor de murături. Începe să îşi caute soţia prin toată casa. Era un vacarm... televizorul şi calculatorul cu jocuri erau date la maximum...

Intră în baie unde prosoapele pluteau pe podea într-o baltă de apă murdară şi sulurile de hârtie igienică erau derulate pe pereţi, tavan, prin cadă şi pe mânerul de la uşă.

În sfârşit îşi găseşte soţia în dormitor relaxată, cu o mască pe faţă, bigudiuri în păr. Citea o carte şi asculta muzică cu căştile pe urechi.

O intreabă ce s-a întâmplat. Ea îi raspunde:

"Îţi aduci aminte când te întorceai acasă şi mă întrebai ce am făcut toată ziua? Eehh... astăzi nu am făcut NIMIC!!!"

Un comentariu:

  1. :))
    E super tare!!!
    I-a raspuns fain la barba-su!
    Toate ar trebui sa facem din cand in cand asa ceva

    RăspundețiȘtergere