Citatul zilei

15 februarie 2010

Cand a iubi e prea putin

“Hmmmm… niciodată nu va fi uşor cu fetele, iar eu, eu îmi reprezint cu mândrie specia. Prin urmare: sunt alintată, crezi că o să-mi rezişti ? Sunt încăpătânată, deci nu încerca să mă convingi că viata e gri dacă eu o văd în culori. O să ajungi să o vezi şi tu în culori în cele din urmă! Sunt arţăgoasă, nu-mi spune că mă iubeşti şi atât. Dovedeşte-mi! Nu mă contrazice atunci când sunt sigură pe ceea ce spun, mândria ta s-ar putea să aibă de suferit! Sunt spontană, deci dacă mă trezesc în miez de noapte şi-mi fac bagajul, înseamnă că plecăm undeva. Şi trebuie să mă crezi atunci când îţi spun că o să fie super tare. Sunt sensibilă, plâng la filme şi e mai bine să te înveţi cu lucrul ăsta.. pentru că n-o să mă uit la filme de una singură!
Sunt romantică, şi daca într-o zi vreau să mergem cu barca pe lac, poţi să fii sigur că nu mă aştept la un refuz. Sunt zăpăcită, deci, în caz că într-o dimineaţă vezi că am bluza de pijama pe mine şi că plec aşa, ar fi mai bine să mă opreşti. Sunt copilaroasă, îmi plac baloanele de săpun şi vata de zahăr. E un lucru de care n-ar fi bine sa râzi. Sunt agitată, şi câteodată vorbesc cam mult… Iată încă un lucru pe care va trebui să-l accepţi. Îmi place să dansez, aşa că dacă mergem în club nu te aştepta să stau la masă. Dacă mă opresc în mijlocul străzii pentru că am vazut un panou publicitar care mi-a atras atenţia în mod subit, ai şi tu grijă să nu mă calce vreo maşină!!!
Uneori sunt rea şi capricioasă, dacă îmi propun asta. Îmi place să ascund faptul că de fapt sunt o visătoare. Îmi place să par un adult puternic când de fapt am rămas pe undeva pe la 17 ani. Aş vrea să scriu, să visez, să zbor uneori. Îmi place să mă iubească lumea şi să am persoane de care să-mi fie dor. E atât de minunat să ştii că undeva, cineva te iubeşte necondiţionat, te iubeşte pentru tine, pentru ceea ce eşti, pur şi simplu! “ [citeste toate partile povestirii aici]

Un comentariu:

  1. Asa sunt si eu desi am 30 de ani nu i simt si sunt tot ca un copil,insa tocmai asta ne face diferite de barbati,tocmai asta le place la noi si de asta ne iubesc atat de mult desi de cele mai multe ori habar nu au cum suntem si ce vrem de fapt:))

    RăspundețiȘtergere