Citatul zilei

27 aprilie 2010

Cu trenul...

În plimbarea mea cu trenul până la Bistra am făcut nişte poze dacă tot admiram peisajul. E frumos la noi :). Şi a venit şi primăvara!!!

7 comentarii:

  1. Ce frumoasă este natura primăvara :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Sti ce idee mi a venit,sa i au si eu cu ai mei baieti trenul si sa mergem asa pana unde o m cobora sa vedem ce iese:))

    RăspundețiȘtergere
  3. @MadMe Da, asa este. Eu nu m-am putut abtine de la facut poze tot drumul :)
    @darias La copii le place cu trenul ca se pot zbengui in voie daca nu-i aglomerat... si mie-mi place cu trenul :-P chiar daca trenurile noastre sunt dezastru la capitolul curatenie. Eu zic ca e o idee buna; alegeti un traseu printr-o zona de munte si sigur o sa va incante peisajul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Apropos de citat ,boala esate provocata de frustrarile si rautatea noastra , bolnavi de propria noastra nemultumire si nimicnicie

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase fotografiile! Asa-i ca natura e superba primavara? Mai ales cand infloresc pomii...:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase pozele. Îmi place şi mie să mă uit pe geam când mai merg din Câmpia în Cluj cu trenul; peisajul e cam asemănător cu ce ai pus tu aici :)

    Vreau să-ţi mulţumesc pentru că sprijini tophabits.ro. Am tot căutat un mail să-ţi mulţumesc,dar merge şi aici. Oricum, nu strică să ai şi o pagină de contact/about pe blog ;)) O duminică faină să ai :)

    RăspundețiȘtergere