Citatul zilei

16 iunie 2009

Cum sunt fetele...

Foarte drăguţ filmuleţul, vi-l recomand... în special vouă băieţilor. :-P



Ştiu că v-am putea convinge să faceţi orice pentru noi dar asta nu înseamnă că reciproca nu este adevărată... trebuie doar să ştiţi cum să procedaţi, şi credeţi-mă... nu e foarte greu ;).

9 comentarii:

  1. Foarte dragut :) Poate ca nu e greu dupa ce stii cum, dar pana afli.. Si dupa cum se vede secretul e sa te documentezi din vreme.
    Sunteti sigure ca ne puteti convinge sa facem ORICE ? Chiar e condusa lumea de femei ?

    RăspundețiȘtergere
  2. După cum probabil ai citit, am scris că acest lucru este valabil şi invers, aşa că nu forţa concluziile ;).
    Şi cred ca DA, dacă ne iubiţi puteţi face orice pentru noi... indiferent că ne sunteţi prieteni, iubiţi sau rude. Şi când zic ORICE nu mă refer la lucruri imorale, indecente sau lipsite de bun simţ... aşa ceva nu are dreptul să-ţi ceară nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Femeile isi folosesc "farmecele" pe cei care le iubesc si asa ii conving sa le faca pe plac, si normal ca acestia sunt rasplatiti la randul lor, chiar si doar spiritual. Si daca barbatii isi folosesc mai putin "farmecele" (sau deloc) pentru ca ei sunt cei care rasfata, atunci e gresit sa tragi concluzia ca barbatii fac ce vor femeile mai mult decat femeile fac ce vor barbatii ?
    Si nu, nu ma gandeam la acte lipsite de moralitate ci la ceea ce e cel mai greu: sa te schimbi pe tine insuti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu ştiu dacă bărbaţii fac ce vor femeile mai mult decât femeile ce vor bărbaţii... cred că depinde de persoane... poate dacă generalizăm e probabil să fie aşa, însă bărbaţii nu au nevoie să-şi folosească farmecele, ei vor fii apreciaţi pentru cum au grijă de noi. Dacă o persoană îţi face pe plac şi se comportă frumos cu tine atunci cred că vrei să-l răsplăteşti pentru asta cu aceeaşi monedă... asta e părerea mea.
    Cât despre a te schimba pentru altcineva... nu cred că e posibil decât dacă ambele persoane vor acest lucru. Nu cred că cineva te poate face să te schimbi dacă tu nu vrei... asta clar nu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inseamna ca suntem de acord. Totusi cred ca pentru a te schimba e nevoie doar de tine insuti si de motivatie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Iar motivaţia putem fi chiar noi ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hehe, misto filmuletul si in mare parte adevarat, dar fetelor grija mare cu zambetul vostru fermecat... este de unica folosinta (per barbat) asa ca sa-l folositi cu atentie, ca dupa ce ne-am ars o data... suflam de 10 ori in iaurt (pe bune)!

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) o sa iau in considerare observatia ta ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. Adevarul e ca unii se "ard" mai des din cauza unui asemenea zambet. Si nu o fac din prostie. Numai ca - desigur - n-ar recunoaste-o niciodata :)

    RăspundețiȘtergere